Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvad er sandblæsning?

Der kan være flere forskellige grunde og fordele ved at sandblæse, og det kommer helt an på, hvilket materiale der skal sandblæses:

  • Facader: Hvis pudsningen eller kalken skaller af på en husfacade, eller fundamentet begynder at slå revner, skal der rettes op på det. For at få den bedste overflade at arbejde med, er en sandblæsning nødvendig for at kunne udføre den efterfølgende behandling.
  • Både og skibe: Begynder malingen at skalle af på båden eller skibet, kan en sandblæsning fjerne de gamle malerrester og gøre klar til en ny behandling, ligesom en sandblæsning også fjerner osmoseblærer på glasfiberbåde og rust på stålskibe.
  • Maskinel og containere: Skal maskinen, containeren eller andet materiel behandles for rust, skal der en sandblæsning til, før du kan behandle på ny, ligesom en sandblæsning eksempelvis fjerner indtørret mørtel og andet arbejdsmateriale fra maskinen eller enntreprenørmaterialet.

Opnå det bedste resultat

Når man sandblæser, står man tilbage med en ru og rå overflade, der er modtagelig over for ny behandling. Ved at sandblæse og dermed fjerne rester af puds, kalk, maling, rust, snavs m.m., opnår du et meget flottere og mere holdbart slutresultat med en bedre efterfølgende vedhæftning.

Vi er specialister

Vores ekspertise inden for sandblæsning er stor, hvilket betyder, at vi har den rette viden om de forskellige facader og overfladetyper og dermed om, hvor modtagelige de er over for sandblæsning.

Nogle facader eller overflader skal sandblæses med et lavere tryk eller en finere kornstørrelse, så den ikke lider skade under sandblæsningen. Med os som din ekspert på området, er du garanteret et kvalitetssikkert arbejde og en sandblæsning, der er skræddersyet til lige præcis din facade eller overflade.

Indhent et gratis tilbud

ALT i sandblæsning tilbydes. Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

​Syddansk Sandblæsning er ​vurderet 4,7 / 5 på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook