Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facadeisolering og efterisolering af Syddansk Sandblæsning

Syddansk Sandblæsning i Aarhus og Sønderborg tilbyder en professionel facadeisolering og efterisolering, hvad enten der er tale om et rækkehus, en villa, en landejendom eller et etagebyggeri. Vi er en erfaren og grundig samarbejdspartner, der altid leverer et kvalitetsbevidst og effektivt arbejde.

Ved en facadeisolering foretager vi en udvendig efterisolering, hvilket betyder, at vi isolerer direkte oven på den rå mur, hvor vi monterer isoleringsbatts på muren, som vi overdækker med et fibernet. Herefter pudses eller filtses facaden for at skabe et fuldendt resultat.

Der er flere fordele ved en grundig facadeisolering

Der er mange fordele ved en facadeisolering, hvor især varmespild spiller en vigtig rolle. Med en solid efterisolering af din ydermur sikrer du, at din bolig bedre kan holde på varmen, således du vil minimere din varmeregning. Derudover er en ordentlig facadeisolering med til at afhjælpe eventuelle fugtproblemer og dermed skabe et bedre indeklima.

Når du får facadeisolering kan du ændre på husets udtryk

Når du vælger at få udført en udvendig facadeisolering, har det samtidig den fordel, at det ikke tager unødig plads fra de indvendige kvadratmeter i boligen. Dertil kommer, at den udvendige facadeisolering er en oplagt mulighed for at give din bolig et helt nyt æstetisk udtryk med den efterfølgende pudsning eller filtsning.

Syddansk Sandblæsning står naturligvis parat med kompetent rådgivning, så du får den løsning, der bedst matcher lige præcis din bolig og dine ønsker. Kontakt os på telefon eller på e-mail syddansk.sb@gmail.com for yderligere oplysninger og et uforpligtende tilbud på facadeisolering.

Tlf.  21 86 63 21

Indhent et gratis tilbud

ALT i sandblæsning tilbydes. Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

​Syddansk Sandblæsning er ​vurderet 4,7 / 5 på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook