Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er Syddansk Sandblæsning

Syddansk Sandblæsning har specialiseret sig i sandblæsning i sin rene form. Hvad enten det drejer sig om sandblæsning af et skib, en etagebygning, en container, en byvilla eller et par gamle fælge, så har vi ekspertisen.

Siden 2009 har vi hjulpet kunder landet over med mange forskellige opgavetyper, hvor en professionel og grundig sandblæsning har ligget til grund for det efterfølgende arbejde. Vi har derudover stor erfaring inden for udvendig facadeisolering, vandskuring og pudsning og filtsning af facaden.

Kunden i centrum

Hos os er kundens tilfredshed grundlaget i hele vores virke, hvorfor vi altid sætter kunden i forreste række. Derfor lægger vi også stor vægt på at levere et godt og kvalitetsbevidst arbejde uanset, hvilken type opgave vi har fingrene i. Stort som småt udfører vi et arbejde i højest kvalitet efter vore kunders ønsker og behov – og vi leverer altid arbejdet til tiden.

Vi har hjemme i Aarhus og Søndeborg, men vi kører til opgaver i hele landet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 21 86 63 21, hvis du har spørgsmål eller har brug for en professionel rådgivning inden for sandblæsning, vandskuring eller facadeisolering.

​​

Indhent et gratis tilbud

ALT i sandblæsning tilbydes. Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

​Syddansk Sandblæsning er ​vurderet 4,7 / 5 på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook