Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facadepudsning af Syddansk Sandblæsning

Hvis din din ejendom trænger til en genopfriskning, eller hvis din facade ganske enkelt er slidt eller ligefrem har fået skader, så kan facadepudsning være den helt rette løsning.

Syddansk Sandblæsning i Aarhus og Sønderborg foretager facadepudsning og filtsning af facader på alle typer af ejendomme i hele landet, uagtet det er små boliger eller store ejendomme.

Vi gennemgår overfladen før en facadepudsning

Inden vi udfører facadepudsning sørger vi for at gennemgå hele overfladen fra ende til anden. På den måde sikrer vi, at facadepudsning er den rette løsning til din ejendom, ligesom vi således bliver opmærksomme på eventuelle skader i overfladen.

Derefter foretager vi en grundig sandblæsning af muren for at få den helt rette overflade, så facaden får et korrekt underlag forud for vores facadepudsning. Derved sikrer vi et holdbart resultat.

Hvis der er mange revner i facaden, eller hvis soklen ikke har sat sig endnu, sørger vi for at stabilisere overfladen ved at kløve et fibernet på, inden vi påbegynder facadepudsning

Styrk murværket med facadepudsning før der kommer revner

En pudsning af facaden giver boligen et nyt udtryk, men det er samtidig en effektiv måde at styrke murværket på, så det ikke revner. Og når vi alligevel er i gang med facadearbejde, kan vi også tilbyde en udvendig isolering, så du får det mest optimale resultat til din bolig.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller syddansk.sb@gmail.com, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for facadepudsning.​

Tlf.  21 86 63 21

Indhent et gratis tilbud

ALT i sandblæsning tilbydes. Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

​Syddansk Sandblæsning er ​vurderet 4,7 / 5 på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook